Buku pink hilang

Hai ,Assalam .. Skrg ni sy tgh pregnant anak kedua baru 8 weeks .. Masalah sy skg, buku pink sy masa pregnant anak first tu, hilang pulak .. puas cari .. xtahu lupa letak mana sebab haritu pindah rumah, mybe tercicir kt mana2 .. siapa ada pengalaman mcm sy ? Sbb sy ingt nak buat buku pink baru utk baby skg ni .. kena bising x dgn nurse ??

1 Trả lời

Puan kena buat report polis tu. Buku tu ibarat kad pengenalan ibu pregnant. Takut org salah guna. Inform semula dengan KK/klinik Puan checkup selalu. Bagitahu je baik2. Semoga dipermudahkan..

5y trước

Btul, lgpun di kk ada 1 buku copy utk simpanan dorang.