Rambut gugur teruk

Hai asalamualaikum ibu2..boleh sy nak bertanya maaf agk kotor sikit ya...sy nk tanya ada tak ibu2 mcm sy rambut gugur teruk mcm ni kelemumur pun bnyk kalau sikat rmbut skali dapat mcm ni anak pertama dah 3 tahun anak kedua dah 3 bulan adakah normal atau tak ye kalau rmbut gugur mcm ni skli kalau sikat smpai nk botak depan dah.. rambut sy ada la smpai bawah punggung sikit sy jenis rambut tebal nk potong husben tak bagi saya pun sayang nk potong tpi kadang geram jgk nk potong bila nk potong tak jadi pula...buntu dah tak tahu nk buat mcm mana kadang2 rasa malas nk sikat sbb taknak tengok rmbut sendiri mcm ni..ibu ibu ada tips yg berkesan tak mcm mana nk rawat rmbut gugur mcm sy ni ya kalau ada kongsi la dengan sy...terima kasih ibu2 jngn kecam sy🙏.#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing #ingintahu

Rambut gugur teruk
27 Các câu trả lời

kalau sy,sy potong pendek sis. lepas tu rawat. sy pakai tonic vigorous bella khan tu. alhamdulillah,ade anak rambut naik.

Tenyeh kulit kepala dengan limau nipis.Yang dipotong2.In Shaa Allah berkesan.Selamat mencuba😀👍🏻

sama lah sya pun pgg sikit dah bnyk gugur.. takut tgok.. lame2 botak.. baby bru umur 3bulan.. hahaha

kena potong rambut biar rambut pendek. paras bahu pun dh ok

sama la ank 4 bulan ..bila sikat rambut allah sedih.

Sy pkai himalaya, skrg dh tak gugur alhamdulillah

normal