Preganancy 7week6day

Hai, ari nie gi scan, tapi doctor bilang still tak nampak ape2, tapi Upt positive since last week, dah cek 4kali semua positive, saya ada bleeding tapi tak banyak, kawan kawan awal sangat ke buat scan??? Tapi mensus I irregular, confused, pls pray for me

1 Trả lời

kalau irregular nanti doc akan minta scan semula utk tahu usia kandungan. pregnant yg normal takda bleeding, seeloknya puan pergi emergency hospital terus utk check sbb boleh jadi penempelan/ancaman keguguran.

2y trước

betul tu. normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting atau bleeding