Positive——>negative

Hi ada tak kawan kawan dekat sini check guna clearblue digital memula positive. Guna strip punya samar samar. Then pergi scan memang ada kantung tapi kecil lagi. Seminggu lagi check clearblue negative 😢

1 Trả lời

klau xde kluar darah better repeat lg nti atau mungkin chemical pregnancy ✨ Welcome to the Group baby 2024 ✨ Group ni saye baru buat harini ahli memang tak ramai , boleh stay dlu dan same² share link untuk memeriahkn lagi group 😍 Group ini bertujuan mngumpulkan ibu² yang duedate 2024 bagi mengongsi kisah pregnancy masing2 dan saling membantu ibu² yang lain https://chat.whatsapp.com/LW1PSZkVvYUG86wBzsuFRU