GDM

Hai ada x mommy dlm ni yg sangkut kencing manis..saya xkuat mkn nasi,minum manis2 pun kurang,family pun xde keturunan yg ada kene kencing manis. Td nurse call dia ckp sangkut.bacaan sblm minum 4 lps minum naik 7 . Jadi risau pulak. Kene pulak buat bsp.Bagi tips utk turunkn bacaan

12 Các câu trả lời

Saya pn lekat gdm .. mkn kurang ,apa2 lg manisan . tp paling tggi 6.2 pelik jugak selalu merah

5y trước

6.2 pon merah ye sis? Pg ke? Klo tmpat sy pg kna bwah 5.3 lepas tu yg lg 3x tu kna bwah 6.7.. Klo 6.2 kire okey dah tu...

Sama, saya pon mcam tu ,la ni kena ambik darah tiap2 bulan