Assalamualaikum

Hai ada tak yg thu mcmna nak naikan berat baby dalam kandungan .. berat baby saya 32minggu 1.5kg jer ..tolong laa saya 🥹🥹.. saya dah mkn bnyk tp berat saya yg makin bertambah..berat baby sikit sja bertambah

2 Các câu trả lời

waalaikumsalam.. sy pernah masa anak kedua..rajin makan ostematrix shaklee.. sy rasa perbezaan masa anak prtama,sy gemuk tp anak dlm ringan. anak kedua pula org ckp sy mcm x mengandung sgt tp anak dlm perut berat. bgi sy tu semua sbb ostematrix lh tu. dia mcm calcium n zinc kndungannya. makan dgn minum segelas air. syukur anak prtma 2.6kg. anak kedua pula 2.85kg.. mmg dia bgi bntu naikkan berat bdn bby dlm kndungan

minum air masak byk..makan buahan²..limau epal jambu delima atau anggur..buahan² yg berair.. cukupkan tidur.. inShaaAllah sis..di smping itu bykkan istighfar n zikir.. mudah n luas rezeki.. smoga brjaya ye