UPT (PREGNANCY TEST)

Hai ada tak yang sudi jawab soalan saya berkenaan upt test. Kalau kita dah celup upt satu kali dlm air kencing yg kita letak dlm bekas, adakah hcg diserap dlm upt kita dan nilai hcg yg ada dlm bekas air kencing td berkurangan? Sebabnya lepas upt kedua dan ketiga sy celup line double dia makin pudar bila guna air kencing yg sama. Satu lagi soalan berapa saat nak kena celup upt dlm air kencing kalau guna upt strip atau yg jenis kena celup? Tak pandai betul sy ? Selalu guna yg cassette tp yg tu mahal sikit, dan dah beli yg strip ni banyak pula ?? Harap ada mommies yg sudi jawab soalan sy. Terima kasih ?

2 Các câu trả lời

Celup sampai line yg paling atas timbul. Lpas tu baringkan. Tgu dlm mase yg ditetapkan.

4y trước

Okay terima kasih banyak sis 🤗