Nk Tnya.

Nk tnya.. Klu cek upt, pada awl2ny tiada double line.. Tp slepas 12jam,tgk di upt yg guna td tu ada double line..upt yg sma.. Bkn celup blk.. Tp berada di dlm plstik.. Kira mcm mn tu.. Valid ke x.. Pastu bila try blk dgn upt baru, satu line sja.. Al kemushkilan, kenapa upt pertama tadi jd double line slps beberapa jam..

4 Các câu trả lời

biasanye.. kt upt tu.. dia dh bg mse.. biasanye result msti dlm 5minit.. lebih dri 5minit.. xdikira.. cbe cek awal pg..

tak valid sis.. sis baca instruction kat packaging dia

kputusannya mcm mna sis..prgnant tak..nak thu

sis memang pregnant ke ?