Susu farm fresh

Hai. Ada tak mommies yg bg baby susu farm fresh 1-3 tahun skrg ni ? Sbb ada beli extra dua box tp skrg baby tak sesuai minum susu tu 😅 klu ada mommies yg nak, sy nk letgo for free sahaja, nnt mommies byrkan postage shj 🙋🏻‍♀️

Susu farm fresh
3 Các câu trả lời

1st time beli, sekali banyak ke puan..? Saya beli yg 10 sachets je. Tengok anak tak beriya sangat minum, tak lah saya teruskan. Mungkin saya bancuh tak sama rasa. Hahaha sbb kalau dia minum 1 sachet, pekat sangat. Anak tak suka.

👍🏻

👍