FARM FRESH GROW OK X?

Salam sejahtera mommies. Boleh kongsi testimoni utk sesiapa yg ada bg anak minum farm fresh grow? Anak saya 1 yr 9 mnths. As for now masih consume dumex mamil sbb sblum ni ada masalah sembelit teruk. Ingt nk try farm fresh grow sbb katanya xda maltodextrin. Ok x susu tu? Tysm in advance.

2 Các câu trả lời

anak sy skrg 1y5m, minum susu Fernleaf fullcream since 1y, tapi bila keluar jalan, sy bagi anak susu kotak farm fresh grow, sebab senang tak perlu nak bancuh susu. so far okay je anak minum, serasi.

Susu ni bagus takde gula tambahan. Anak saya minum susu ni okay. Berat pon senang naik. Sehari minum 3-4 kotak. Plus anak saya suka minum air masak, Alhamdulillah takde sembelit