Lactose free milk

Anak saya dah setahun 6 bulan. Fully breastfeed. Sekarang nk bagi anak susu fresh milk yg lactose free tu sbb dia allergic susu, boleh recommend susu apa yg lactose free x? Baru2 ni beli fresh milk lactose free farm fresh yg botol 1L tu, hari pertama minum, elok je, tp hari ketiga, ada allergic reaction pula. Adakah sebab susu tu dh dibuka 3hari? #pleasehelp

1 Trả lời

try similac lactose free...ank sy alrgic susu lembu..minum susu kmbing smpi step 2...then xsesuai..sy amik similac lactose free...skrg dh oky..