Leaking air

Hai ada tak korang macam saya? Tadi saya angkat baldi lepastu bunyi pop terus leaking air. Air tu panas lpstu jernih tak bau. Pergi PAC diorg kata kemungkinan tu air keputihan bukan ketuban. Terpinga2 saya dibuatnya. Tanda mcm air ketuban tapi dr check dia kata bukan. Dia suruh balik je

2 Các câu trả lời

Hai tq saya dh selamat bersalin. Saya balik rumah dalam pkul 4 lebih contraction datang lepastu trus air ketuban mengalir. Pkul 9 lebih da selamat bersalin

5mo trước

Sebab dia buat swab bawah tapi bukan warna grey.. lagi satu jenis dr tanak ambik risiko pkir nk raya je.. boleh je admit ward dlu

Monitor kat rumah. Kalau banyak sgt turun pergi lagi hospital sis. Trust your instincts