tambah susu badan

Hai , ada sesiapa yg ada masalah susu badan kurang x? Boleh share produk apa yang awak ambil untuk tambah susu?

16 Các câu trả lời

mamom lobak putih sawi susu susu kurma oat tp bg sy semua xkn berhasil kalau xda demand dari anak. kena ank menyusu nenen kerap baru susu byk. sbelum ni ank sy sy jrg bg menyusu nenen sbb puting luka. pam pun mkin lama mkin kurang. skrg dh kerap bg,pam lps ank menyusu pun boleh dpt 2-3oz lagi nenen yg sama. anak sy baru 39hri dan jenis mnyusu pun plg lama 30min je.

Baby berapa bulan? Tips nak susu banyak satu je. Kerapkan kosongkan breast. Sama ada perah, pam, or susukan baby. Keluarkan susu sampai bila perah, susu dah x memancut. Setiap 3 jam sekali wajib kosongkan breast

5y trước

Saya stay kt seksyen 7 shah alam. Kalau stress mmg terasa susu sikit. Husband akan hntar saya buat treatmwnt kt bondahaven spa. Mmg breastfwesing specialist spa. Bokeh check fb page or ig diorg

kena try n error mommy..sbb tiap org tak sama MB nya..ada yg sesuai n ada yg tak..yg penting, mommy kena slalu +ve n happy..takleh stress2 😊

try la sup lobak putih ke duk tgk skrg org makan mcm laychekang tu apa tu kurma merah bagai dlm tu elfira loy minum tu buat sbg milk booster

minum sup ayam bersama kurma n halba..bnyykn mnum cecair..n be positive sbb fikiran yg stres buli mmpengaruhi pngeluaran susu ibu jua

Saya amalkan alfafa dengan esp susu meriah. Berminat boleh roger http://www.wasap.my/60173687028

Buat air longan cina + kurma rebus dgn air pastu minum suam2 & banyakkan minum air masak jugak

Ni bagus sis..sya makan ni dulu..untuk ak yg pertama..susu badan mkin btmbh..cari jea kat farmasi.

5y trước

Berapa rm tu?

Sy minum horlicks n carrot jus. Mmg susu bertambah. Kdg sampai bengkak..

Sy serasi dgn kurma & roti gardenia jagung.. Susu melimpah ruah 😄