gerakan baby

hai , ada ke sama mcm sy ye , sejak 2,3hri musim hujan non stop ni baby jarang sgt active . xmacam biasa . gerakannya cukup dalam 12jam tapi kurang mcm biasa .. normal ke mcm ni ye ?? 1st preggy , 7bulan

2 Các câu trả lời

Org kata klu baby makin besar makin kurang gerak sbb sempit dlm perut.. Tp sy pulak makin aktif berbenjol2 perut.. Kalau baby sis xaktif mcm biasa better p cek walaupun dlm tempoh 12jam tu cukup gerak..

Better pg hosp utk cek