Naik kenderaan

Kenapa tiap kali naik kereta atau naik motor je, tak gerak pun lagi perut dah berirama?? Bukan sbb lapar tp rasa nak muntah sbb dari perut dah naik ke dada n tekak. Allahu. Paling tak suka muntah. Dulu tak mcm ni pun. Lately ni je rasa sesuatu sgt. Cuba duk tahan sbb taknak layan sgt perasaan nak muntah tu. Tapi turun je kereta or motor elok terus. Kadang2 je terus muntah. Puas la dalam kereta or atas motor duk menahan taknak bagi muntah ?? anyone sama macam sy??

1 Trả lời

Sama la dlu wktu pregnant. Kne spare minyak angin yg bau dia sedap baru boleh hilang loya. And jgn fikir sgt.