ovulation test

Hi...gmbr bawah ni adalah test opk yng sy guna baru jer tadi ..sy lihat perbezaan antara dua jenis opk yng d guna. Rasanya mana satu lebih tepat ya? ?

ovulation test
10 Các câu trả lời

Sis boleh guna opk yg clear result tu...yg samar tu result dia pun boleh guna jgak...better guna yg jelas result ye....utk kpastian

Dua2 ok. Line control beza terang sebab tu nampak lain. Once dah positif, dua2 akan positif. Yg ni dua2 negatif lagi.

Zaman skrg ade bnde ni mudah yo . Zaman dulu Kala xtau masa subur tp tok nenek kita memang dh subur 🙃

sy guna opk yg sebelah kiri lg ok Tepat..opk jenis lain mmg kabur,xtahu kenapa..opk sis hampir subur..

Sy pon guna 2 jenis pd hr n waktu yg sama. result tk sama.. yg pekat tu lebar sikit 4.0mm.

sis saya ade beli opk yg sebelah kanan yg tak berape jelas... dia memang camtu ke?

4y trước

terima kasih..

Alaa Lebih kurang je kot.. Janji dh double line.. Tgh subur ler tu.. 🙄

4y trước

Refer mana akak ni ingat OPK ni sama ke dengan UPT...Tak habis baca agaknya

test tu pada waktu yang sama ke? kiri tu ikutkan result subur

5y trước

guna app ke

smlm saya check. tp td pg check lg

5y trước

Tahniah ...

ni opk seblh kanan...