Minta pengalaman guna OPK

Hai semua.. Sy baru belajar guna Opk dlm usaha utk TTC.. Sy buat test sehari selepas haid bersih tp result sy double line sejak hari pertama guna OPk.. Skg sudah 6 hari test dan result masih double line.. Soalan sy, ada kah normal utk ovulation shari selepas haid? Dn ada ka normal dapat result double line sampai hari ke 6..?hrp ada yg dapat share.. Tq..

1 Trả lời

Opk memang sentiasa double line sis. Opk yg positif bila test line sama terang atau lebih terang dari control line.

4y trước

Welcome 🙂