Appointments KK

Give up pergi appointment KK. Mentally drained. Datang pkul 7.30 am kluar pkul 1 tghari. Setiap kali appointment waiting time sangat lama. It’s draining me mentally. Duit makan tghari tapi terpaksa guna utk bayar saman kereta park dekat luar.

10 Các câu trả lời

It's OK untuk give up. Alternatively blh ke swasta dan minta orang lain hantarkan. Normal lah 3 jam KK. Bawa makanan dan air siap2. Ada masa tak sampai sejam. Buat apa kita suka semasa menunggu; tengok medsos, membaca, godek TAPS ni. Borak2 dgn kenalan.

2y trước

Boleh ka tukar2 check up lepas KK then swasta then KK

Anak ke 3 ni mmg fully swasta je. Check up weekend. Tgu pun mmg tak lama. Anak sebelum ni semi-gomen boleh thn juga lama nya. Cuma tempat tu je la best sikit sebab ade penghawa dingin dan selesa. Pape pun semoga kite semua tabah.

Mcm kk tmpt sy ni appointmnt 8am siap 3-3pm 😅 fist buka buku lgi trok dri kol 7 smpai 6pth , kntin xde msin air xde sbb kg 😅 lps tu stiap kli p checkup bwk mknn dlm bag , tp lps tukar appoitmnt kol 10am dlm kol 12 dh siap

sbb tu sy ambik pukul 2...tak ramai..kjp je siap...tmpat i pagi pun ok je klau kul8 dlm kul 10 tau paling lwt kul 11...tpi sy lbh suka petang..parking pun kosong..org pun tak ramai..biasa la kk ...kdang sistem slow

KK saya kalau monthly or weekly checkup mmg cepat siap. Biasa dtg pukul 8 dlm pukul 9/10 siap. Tapi kalau jumpa doktor pukul 12/1 tghari baru setel. Sbb ingatkan kita awal dah, rupanya ada lagi awal dari kita.

Kalau terlalu ramai orang memang ambil masa yg lama.. atau mungkin sistem diorang slow.. Kalau KK tempat sya biasa appointment jam 8 pagi, sekitar jam 9 or 10 pagi siap..

uishh lama nya. appointment sy kalau g kul 8, kul 10 tu dh siap. skarang sy tukar kk, still masa lebih kurang mcm tu je. xde smpai tnghari

cuba minta appointment petang. biasanya petang kurang org.

2y trước

Petang i kerja. Selalu kerja pagi. Tapi Sbb appointment byk pagi i kena tukar pergi petang

Sebab tu sya check kat klinik swasta je

kk mana sis?