Berapa lama appointment di KK?

Hi semua, tumpang tanya. Saya first time nak pergi appointment di KK minggu depan jam 7.30 pagi. Saya nak tanya, selalu lama ke appointment nya? Kalau lama, saya nak siap siap bawa apa yang patut, sebab teruk juga morning sickness ni. Mohon share pengalaman mommies yang pernah pergi appointment di KK pleaseeee. Btw, saya pergi ke KK ampang

5 Các câu trả lời

Hi, saya masa first time appoinment tu Nurse da inform agak lama sikit sbb 1st time appoinment. nak register buku pink, ambil darah, ambil urine test. So, half day juga la prosesnya. Bila da check up seterusnya tak lama pon, dalam 2jam da setel da 😊

KK area klang valley ni biasa busy sikit. Saya KK kelana jaya. Klu nk amek no awal better dtg sebelum 7.30am sbb org beratur awal lg dr tu. Klu lmbt dpt no lmbt settle nya. Bwk je bekal mkn roti2 ke biskut ke buah ke asam ke. Mmg lama nk tggu turn tu 😩

2y trước

Wahhh. Tq untuk bagitau! Boleh saya prepare dtg awal nanti ❤️

Sy pnh pegi pukul 8pg, almost 12pm bru setel.. tp ikut tempat jugak, just bawak je bekalan.. kdg tak tahu kjap atau lambat.. tp expect je mmg lambat sikit

klu dh nma klinik kk mustahil lah sejam dua ja.. msti pgi smpai tgh hariiii. ramaiiiiiiiiiii

Ada hari rmai org, ada hari sikit org. Letak saja benchmark siap sblm tgh hari.

2y trước

Ouww okay okay, terima kasih untuk comment! ❤️