Assallammualaikum Nk Tnye Mumy Semua Klau Ggur Dlm Usia 10minggu Ape Proseduryg Dktr Akan Buat Ye? Sakit Tak

Ggur 10mnggu

2 Các câu trả lời

Kandungan x menjd turun sendiri x cuci. Kalo x turun dlm msa yg doc bg kna D&C.. Bg sya bgus turun sendiri sebb naturally. Kalo D&C ni kna pksa keluarkan.. Rahim mungkin luka or lmbt sembuh... Tpulg pda situasi msing2. Semoga dpermudahkan urusan ya...

5y trước

ok ke sis xcuci..sy aritu pn xtaw juga...masa dkt warded ade org kena cuci n paksa keluarkan...sy turun sendiri...tp pelik nape xcuci...

akan membersihkan rahim...tk pasti sakit kah tdk..tpi adalh kalu rasa sakit2