Geng due awal oct

Hi geng mummy, ada tak due awal bulan oct dah selamat bersalin? Skrg 35w takde rase pape pun sebab tahu awal lagi. Just nak tanya korang punya baby kerap mengeras tak? Bukan perut mengeras yang sakit contraction tu, tp baby macam mengeras menggeliat dlm perut. Tertimbul2 perut. Hitung minggu 7/10/2023. Kalau boleh nak awal sikit lerrr beranak. Sakit betis dah.

24 Các câu trả lời

Sama sis due date kitaaa. Perut masih tinggi lg ni hahaha. Pregnant kalini sy active sikit sbb GDM on diet, dh diet pun haritu scan baby beso juga sbb dia refuse diet 😂 mak dia yg beriya. Kalau blh nak natural induced labour. Check up 37w baru depa bgtau mcm mana nanti nak bersalin awal ke tunggu

8mo trước

Betulll. Baby duk berguling active juga ni. Kepala dh kat bawah tapi bila dia buat stretching sakit. Sakan dia joget hahah. Semoga kita sama2 dipermudahkan bersalin ya harap2 baby bagi kerjasama 🤗