Nipple cream

Hi korang geng due oct, dah start rasa nipple sakit tak? Rasa mcm tersentuh pun sakit. Korang pakai nipple cream apa?

1 Trả lời

eh jup..tp puan blum due ek? sorry2..td tershare psl nipple cream klu alami nipple crack n blok..tp klu sdg pregnant just biakn je. takde letak krim pape

12mo trước

Aah belum due hehe. Now 21w. Cuma tula rasa nak letak nipple cream je sbb sakit sangat. Tak dapat bayang nnti bila dah breastfeed bby 🤣