Hamil atau tidak?

Garisan sangat sangat cair. Adakah result positive atau negative? Terima kasih

Hamil atau tidak?
10 Các câu trả lời

Try upt lain puan mgkin clear blue. Biasay guna ni samar tp mommies guna clear blue mmg dpt double line InshaAllah. Jelas. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

cuba lg smgu atau tgu period lewat.. smpai pekat double line.. tp, dh ad tu.. cuma msih awal.. tkcre.. semoga slmt semuanya smpai bersalin

insyaAllah positf tu. nnti cek lg mesti pekat.. jaga diri baik baik. tahniah 🥰🌹

Alhamdulillah positif. Terima kasih ;)

3y trước

Alhamdulillah... Tahniah.. Welcome to club. Jg diri taw. Be safe❤️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers

positif tu tp nnt try lg

Positif! Tahniah awak

insha Allah, preggy.

insyalkah positif tu

positif ni

Yes