keliru

Adakah suntikan hormon kesuburan boleh mempengaruhi result upt?cek upt dpt result +ve wlpn garisan yg 1 tu pudar.. Adakah itu false +ve atau sya benar² hamil??

2 Các câu trả lời

Ya. Hormon kesuburan blh mempengaruhi bacaan result UPT. Blh jadi positif. Org yg mengambil suntikan hormon tidak digalakkan membuat ujian UPT dlm tempoh tertentu. Ada tempohnya yg saya x ingt berapa lama valid.

Tq sis kerana sudi menjawab.. Skrg baru sya fhm.. Nmpak nya sya kena tabahkn hati.. Doakan smoga slps ni sya hamil..