Saya nak tanya kalau baby berak sembelit macam mana nak buat..boleh ibu" bagi cadangan tak

4 Các câu trả lời

Baby minum susu bdan atau formula. Klau formula tkot susu xsesuai. Seandainya pemakanan dia sama ja..air msak pon minum..dlm pmakanan ade smua karbo..protein..syur². Mcm anak sy..msok 1thn sy tukar susu..susu baru xsesuai ade dlm 3 ke 4 kali tukar susu bru sesuai dgn dia. Pemakanan dia ok..mnum air msak..mkan buah..yoghurt. Cuma susu xsesuai. 😊

boleh tahu umur baby berapa bulan?

1y trước

check semula menu makan, water intake. lebihkan serat utk mudahkan pencernaan.

usia baby awak?

1y trước

kena tengok balik dr segi pemakanan baby awak? cuba bg buah buahan yg boleh mengurangkan sembelit. banyakkan sayur sayuran

umur baby?