gdm bersalin ikut tarikh deu ke

firstime gdm

3 Các câu trả lời

gdm on diet control xslap sy xblh lebih dri due..sy gdm on insulin,doc da inform awal kne serah diri 38minggu..

5y trước

Sama dgn saya.. Tpi diet control... Kena serah diri 38 minggu

Mcm saya kena bersalin awal 2 minggu dri due... Due 20hb11... 5hb kna admid ward for 38 weeks

5y trước

Hi sis nak tnya. Msa kena minta serah diri 38w tu. Sis kena scan dulu 36w kan. Berat baby msa 36w da berapa? Sbb doc akn decide 38w or 40w tgk dr berat bby tu kan ...

Ye. X blh lbh dr tarikh due.