Bby saya tak pandai sendawa sendirilh.. Dh tepuk2 belakang pun tak sendawa Ada tips lain ke???

2 Các câu trả lời

tuan boleh try antara 3 cara ni, tp kaedah bahu tu kena sediakan kain siap atas bahu takut baby sendawa dgn susu...bby mmg kdg ambik masa yg lama utk sendawa jd papa kn sabar menunggu ya😄

Baby umur berapa ya? Jika masih kecil, mmg perlu dibantu sendawa. Jika baby menyusu badan, mmg susah sikit nak sendawa. Ada banyak cara boleh bantu anak sendawa. 😊

2y trước

Masih kecil. hehe. Tuan/Puan boleh belajar cara bantu baby sendawa ya. Ada 3 cara.. Boleh YouTube atau Google. Insha Allah Semoga dipermudahkan urusan selalu 🤲🏻😊