bayi 1 year 2 month sembelit. makanan apa ye yang elok and makanan apa yg perlu elak

2 Các câu trả lời

buah dragon..pear mmg lawas mmbuang.x perlu elak sbnarnye cume dlm seharian menu tu perlu lngkp..sume ade..ble mkn nsi ke roti tu karbo.so kne ade buah2 jgk dlm menu.mcm lps mkn tghari dn ptg blh bg buah plak

Cuba tambah sayuran hijau & buahan berserat dalam menu anak. Air masak make sure cukup. InsyaAllah membantu😊