Hi momi sekalian nak tnya bguna beli Auto swing leaf ni?Sapa yg dah berpengalamn boleh komen,share

17 Các câu trả lời

teringin nak beli..tp rocker baby 6tahun lepas punye masih ada lagi ..so lupakan je la hasrat tu😂😂

tak terfikir nak beli sebab lagi senng ajar dia tidur atas tilam. nak gerak mana pun senang 🤣

saya beli tp xguna sgt pun sbb baby xsuka duk atas tu. boleh duduk kejap je, pastu xnak dah 😅

terfikir jugak nak beli tp msalah baby jenis high need ni risau pulak xda function 🤭🤭

Sy ada 1 pemberian abg sy. Baby duduk sekejap je..letak dlm tu xtdur pn dia.

bg bby dduk time tengok tv ataupun tidur pun boleh☺️

sy ada 1 nk let go. if berminat boleh whatsapp 0163074239