HAI MOMMYS TOLONG SHARE PENDAPAT ANDA SUSU FORMULA YANG MANA PALING BAIK

1 Trả lời

Klu susu.. Ofkos susu ibu yang terbaik. Tapi saya pun pernah mgalami detik2 dimn susu sy drop sgt2. Dan tpksa gi baby susu formula. Pndot sy ikut kmampuan sis. Mcm sy, sy bmula dgn harga yang paling bawah.. Tp nurse2 ada sebut tntg susu s26. Mybe 1 of yg better.. #TAPSupermoms