Injection

First time pregnant baru 8 week.. Takut nak kena injection.. Aduhai, macam mana nie.. Banyak kali ke nak kena amik darah sepanjang pregnant nie?? Takot sampai rase jantung nak tercabut ?

49 Các câu trả lời

Sy memang takut jarum..tapi bila pregnant, dari awal dah alahan teruk sampai warded..kena drip berbotol2..lepastu checkup amik darah dekat kk la, hospital la..sekarang kena buat bsp 3x semingu..sampai lali dah dengan jarum..😂

5y trước

Tu laa..dugaan lain org lain..tapi xapa+ve aje, pengorbanan nak jadi ibu kan..😊