Single Mom To Be

Hello! This is my first pregnancy.. And Ill be doing it without partner@husband@father to be besides me.. Im still curious about this little baby inside me ans Im also nervous about making her clinic book in government hospitals. I just scanned it and Im 14w 2d. ❤️?Much love from me.

27 Các câu trả lời

Boleh tak bagi pandangan apa yg perlu saya buat... Saya pregnant nak masuk 13week.. Saya masih x buat buku pink.. Dan saya masih dalam proses untuk berkahwin.. Alhamdulillah dia nk bertanggungjawab untuk saya dan baby.. Saya baru hbis khursus kawin minggu lepas sekarang masih dalam proses isi borang nikah.. Dan saya masih musykil adakah nanti klau sy register buku pink nurse akan tulis anak saya x sah taraf walaupun ayah dia ada dan baru berkahwin.. Saya agak down jugak bila fikirkan ni..

5y trước

Dah request❤️