Single Mom To Be
Hello! This is my first pregnancy.. And Ill be doing it without partner@husband@father to be besides me.. Im still curious about this little baby inside me ans Im also nervous about making her clinic book in government hospitals. I just scanned it and Im 14w 2d. ❤️?Much love from me.

tahniah for ur pregnancy dan tahniah 4 ur keberanian. baby itu sgt bertuah. buat je buku pink.kalau takut nk pergi sorang bawa teman utk pergi. mungkin kakak awk utk temankan. nurse/doktor akan tanya.itu adlh prosedure.jgn takut.juz tell them u hav not partner. kalau family ada sbg jaminan lg sng, xperlu refer jbtn kebajikan. kalau awk sorg2 u need this. buku pink dh boleh buat stat kita tau kita pregnant sampai selewat2 pregnant. lebih awal lebih baik nurse/doktor dpt tgok perkembangan baby dan pastikan kita dpt penjagaan yg baik. kalau awk nk buat kad pink di kat klinik swasta pun boleh jugak.kalu plan nk beranak di hosp.gov, sebulan 2 b4 due awak refer pergi klinik kesihatan gov utk buat buku pink gov. klu kat gov, lebih jimat xperlu byr utk cek setiap kali.
Đọc thêm
mother of one, two