GBS ke tidak?

First mom, 22 weeks now. Saya dah start keluar keputihan banyak. Asyik tukar panty liner je sekarang. Warna Keputihan tukar yellow or yellow green. Adakah ini suspek GBS? Ada cara tak nak elokkan keputihan ni or GBS? Saya ada check up next week kat Kk, memang nak plan pun bagitahu doctor untuk check GBS or not tapi tulah risau pula sekarang ni. #bantujawab #ingintahu #firstmom

14 Các câu trả lời

Saya dah dua kali masuk muncung itik. Result negative gbs. Tapi keputihan tetap warna kuning & kadang kala gatal 😅 doc bagi ubat insert & antibiotics