Keputihan atau penyakit l

Hi semua. Sy pregnant almost 9w. Beberapa minggu lepas sy start ada keputihan, lama2 dia jadi warna yellow-green and bau. Dah jumpa dr, dia bagi tablet utk insert dalam vagina. Fluomizin dengan Gynoflor. Masa pakai Fluomizin, keputihan tu dah start okay, hilang bau and warna tu. Tapi bila sy start pakai Gynoflor, keputihan jadi yellow tapi tak berbau. Sy akan jumpa dr, tapi nak tanya jugak dalam ni . Ada tak mommies yang pernah kena? Dr cakap apa?#firsttimemom #advicepls

1 Trả lời

lepas buat hvs test baru boleh tau awak ni keputihan gbs, normal atau candida.