37week. Baby kecil 2.29kg

My first baby. Baru lepas scan. Doc cakap baby kecil dan yg lain semua kurang jelas sbb doc cakap slow sgt dand dia terus set appt jumpa doc pakar next week. Siapa ada pengalaman mcm ni boleh share tak apa perlu sy buat. Risau sgt ni sbb tak faham apa2 dan keterangan pun kurang jelas sbb dapat docter muda lagi dan nampak mcm pelatih/baru. Masa scan td pun lama sangat dia scan last dia panggil kawan dia utk baca bacaan lg. Tu pn mcm dua2 docter yg scan tu mcm tak sure tu di terus set next week scan dgn docter pakar 😭

37week. Baby kecil  2.29kg
23 Các câu trả lời

Anak ketiga 2.6kg walaupun lahir dah 41weeks.. Dah kena induce.. Memang doktor kata kecil tapi still normal.. Sekarang pregnant anak keempat dah nak masuk 40minggu pun baru 2.5 - 2.8kg macam tu.. Inshaallah semua baik2 sahaja

4y trước

In Sha Allah. Tq puan💕🤲🏻 Sy just overthinking sbb mula hamil doc klnik tpt sy checkup suruh sy diet nasi and diet mlm tp bila checkup kat klnik bru trnsfer ni lain pula and lari teruk bcaan😭