Contraction

False contraction 32 mggu ..normal ke

7 Các câu trả lời

Normal, that is called Braxton Hicks (false contractions), sekejap sahaja. Boleh berjalan-jalan sikit bila dapat braxton hicks, so ibu x rasa sangat😊

boleh jd Ya,boleh jd Tak.. penah tanya nurse dulu,klau kerap jadi mcm tu kira tak normal.. mmg tak normal utk sy & bersalin masa 35 weeks.

2y trước

malam tu cara sakit bawah perut, kerap mengeras dan keluar spotting darah.. tapi relax lagi dkat rumah, esk tu tghari baru p hospital. doc check bukaan 2cm , kena cucuk dexa dan check in wad. esk tu baru bersalin

Ni mcm baby mengeras ke? Saya pon ada gak.. Normal. Org kata dah x lama

2y trước

Saya ase baik awk pegi hospital.. Takut jalan bwh tgah bukak.. Mybe ni betul2 contraction..

35 week.. tengah alami 🥲

normal