Hi mommies

Facewash brand apa yg sesuai untuk pregnant women selain cetaphill and mama’s choice? 1st timer mom with 6w pregnancy journey.

3 Các câu trả lời

Boleh refer ni chemical list yang perlu dielakkan. Kena rajin semak satu per satu. Saya pakai The Body Shop. Ada selected range yang boleh di pakai untuk pregnant & breastfeeding mom.

yang kat drugstore inshallah semua selamat. pregnant kena avoid retinol, aha/bha

9mo trước

Kena rajin membelek lah ye mcm ni kat drugstore heheh okieeee awak tq

Okay tq mommyyy 🫶🏻