Susu untuk pregnant women

Hai mommies. First pregnancy here. Nak tanyaa start bilaa kita boleh consume susu untuk pregnant women? seawal berapa bulan yaa? Sya baru 20weeks . Any suggestion brand susu ?

4 Các câu trả lời

Sy dr tau pregnant 2 bulan da trus konsisten minum susu.. Minum susu kambing sbb dgr2 kata nti bb xkena/kurang kuning. Alhamdulillah lahir bb kena kuning skjap je

Misi suggest kat sy ambik susu tepung fearnleaf tu sis.. Baik utk tgktkn drh juga. Inshallah kita cuba yg terbaik utk diri n baby ☺

Tahu je pregnant kena minum dh. Sbb baby perlukan kalsium. Kalau tak, baby akan ambil kalsium dr ibu

Susu minum awai lebih baik , Nespray kurg gula . Untk zat drh and bby dlm prt