Keluar cecair coklat

Esok saya genap 12 minggu . Tpi tdi mndi tgok kat panties ada coklat² mcm kita bru nk mula period tu. Bau pun sama mcm darah period .. normal ke ? Dh buka buku and ahad ni bru nk minum air gula .. saya pikir positive je skrg ni . Tpi tgok juga ptg kang kalau mndi ada lgi, perlu ke prgi emergency hosp ? Sbb KK tutup jumaat sabtu. Banyk juga tau bukan sikit secotet tu.

2 Các câu trả lời

Tak perlu tunggu petang sisssss.. Pergi bahagian PAC sekarang.