kuat berpeluh🥹

due 23 ni..lgi berapa hari je and masih blom ada tnda lgi..semenjak beberapa hrini asyik rsa panas sgt"..kuat gila berpeluh😌 klau boleh sehari nk mndi 10 kli..tkpon rsa nk rendam je dlm kolam🤣 dh try pkai bedak untuk kurangkn peluh..tpi still peluh gak😌 dh jdi mcm mndi tepung haa sebb bedak dh jdi mcm air🤣 even bru lepas mndi pon 5 minit lepastu berpeluh balik..duduk depan kipas pon mmg ade rsa sejuk tpi still peluh tu ada..knp eh?? nk bt ape ni😔 #bantusharing

6 Các câu trả lời

masa pregnant haritu pun sy kepanasan je, rasa nak mandi ais 😂. sy housewife, duduk rumah sorang time husband kerja. seharian ye sy pakai panty dengan singlet je 😂😂😂. pakai 2piece tu pun panas, baring hadap kipas, aircond on 16 🤣 . kadang tidur siang lupa on aircond, bangun tidur basah bantal sebab kepala berpeluh 🤣 ya Allah takleh bayangkan panas time pregnant tu macam mana. husband sampai dah lali tengok sy hampir bogel tiap masa 🤣

2y trước

hilang sis. tapi anak pulak kuat peluh 🤣

Hahaha sama lah mcm sayaa, time pregnant masatu lagi ii masa dh sarat… ya ampun duduk kondo tingkt 17 dah tapi panas dia masyallah… tak panas pun tapi kita ni rasa panas ya amat berpeluh ii mood jadi tk betul smpai suami pun stress ngan saya… nasib berdua je ngan somi… saya selalu tanggal baju, pakai seluar pendek je HAHAHAHAA 😭😭🤡🤡🤡🤡

due 22 ni peluh jangan cakap la sis lencun pakai makeup pun menjejeh rasanya , masuk kereta duduk dalam aircond pun peluh , 3 kipas dkt rumah untuk saya saja , kalau berjalan mesti bawa tisu roll , dalam kereta bersepah tisu peluh punya pasal , lepas bersalin rasanya okay la sebab hormon kita tgh preggy ni lain 😁

eh awak due sama ngn saya🤗tapi baby nak keluar awal, ckup 38mggu 1hari dia keluar. biasa sis berpeluh dekat dekat waktu tu. smoga dprmudhkan urusan sis tau. in shaa allah semoga smua selamat amin

sabar sis. kuat peluh and rasa panas ni tanda2 nak dkt bersalin. saya haritu masa pregnant, tak terkira sehari mandi byk kali hahaha. tp lepas bersalin hilang rasa panas tu

2y trước

smoga sy pun dimudahkan..sihat ibu n baby..amiin

sy pun sm due 23 bln ni...tp blom ad rasa ap2 tp peluh sngt n blik2 kram perut je