Pejuang dua garis

Esok due period sy..xtau la kenapa cycle kali ni sedih semacam ja..🥲🥲

Pejuang dua garis
11 Các câu trả lời

mengandung atau tak mengandung, ada anak atau takda anak ni rezeki jugak 🤗 kalau ada anak, rezeki dia dapat didik anak. kalau takde anak, rezeki tuan badan sebab tak bertambah dosa kalau salah didik anak 🤗 tak semestinya lepas kawin kena ada anak , ya memang anak penyeri dalam keluarga . tapi cuba ambik hikmah disebalik tiada rezeki anak tu 🤗 Insha'Allah ada rezeki, cepat atau lambat je . husnudzon dengan segala perancangan Allah 🙆

Jangan stress sis , percaya pada Allah .. Dia tahu apa yang terbaik dan bila masa nya yg tepat. Saya 5tahun dgn ex suami tiada anak smpi difitnah kata Mandul . Tp ada sebab knpa Allah tak bg , pkwinan tak tahan lama. Alhamdulillah Allah beri saya rezeki yg satu ni tepat setahun perkahwinan dgn suami baru (tuh pon baru dpt usaha slma 6bulan sbb 6bulan selepas nikah suami pergi rekrut ) Jangan stress dan bersabar . Ada ke tak ada , tuh semua rezeki dari Allah ❤️

2y trước

sis. kisah awk sebijik mcm sy. dgn ex 5 tahun xde ank. lps tu cerai. yg ke 2 ni tak sampai setahun da preg 2x. 1st gugur, yg ke 2 ni da masuk 3 bulan lahir. kdg² rasa tak percayakan kita boleh jd ibu dan dah ada anak

takpa sis.. normal utk kita rasa sedih bila UPT negatif every cycle 😇 sokey, teruskan usaha jgn give up! saya pun sama pejuang 2 garis jugak, Allah sempat pinjamkan 10w & Allah boleh amik semula apa yg Allah pinjamkan 😇 skrg sambung TTC semula, takpa jgn give up ja.. its okey utk sedih & nangis tapi kena bangkit & semangat utk teruskan perjuangan TTC sampailah berjaya! kita boleh, InsyaAllah Allah akan bagi tepat waktunya 🥰

Saya pernah lalui Sabar dan cuba lagi jangan stop berdoa ok, saya plan nak pregnant kali kedua lepas gugur yang pertama pun susah nak lekat Saya cuma makan sayur banyak dan diet turunkan berat badan lah. Saya juga ikhtiar pergi Hkl

Jangan menyerah sis, smuanya terletak pada rezeki dan ketentuan. Sy sarankan utk sis jgn stress2, klau stress lg terganggu hormon. Mkan mkanan yg sihat. Semoga dipermudahkan segala urusan sis dan pasangan. 🥰

sabar sis.. sy pun pejuang garis dua juga. tetap semangat yaa.. jgn putus asa. rezeki itu pasti ada utk ttcian mcm kita. Cuba, cuba dan cuba lagi.💪💪💪

Jgn mengalah tau sis. Cpt atau lambat Allah pasti akan kurniakan zuriat pd sis. Kne byk bersabar n usaha. Semoga ada rezki sis 🤍

sya pun mcm puan jga..dah lewat 9 hari,rasa pening gastrik teruk sdgkn mkn ikut jadual dah..pagi tdi cek upt -ve ermmm

Sabar ya sis..banyakkn brdoa dan usaha..moga2 Allah perkenan doa kita yg msih ttc ni..amin2

Sama mcam saya sis, takpe kita usaha dan doa je selebihnya semua kerja Allah...