Pejuang dua garis

Sudah hampir tahun kedua !! Siapa pejuang dua garis juga ,, 🙋🏻‍♀️ angkat tangan

27 Các câu trả lời

saya! dah 2 tahun lebih menanti zuriat,doakan saya dan husband dikurniakan zuriat yg terbaek utk kami next year ,harapnye thun depan tahu. yg bertuah utk kami dan semuaaaa

3y trước

Amin ya allah

moga tahun ni) 2021) yg menanti zuriat.. sy doakan allah memberikan ibu2 smua merasakannya. dan semoga semua akak2 dlam ni. dpat merasa gelaran *ibu*. Amin2

3y trước

Semoga sis dapat baby dlm masa terdekat amin

Saya sis..saya doakan semua yg masih menanti diperkenankan doa agar dpt berita gembira tahun depan..aminn..

3y trước

Semoga sis dapat baby dlm masa terdekat amin

sy 5 tahun ttc.. Alhamdulillah skrng ank dah nk masuk 8 bulan.. jgn putus asa ye.. kita kuat.. 💪🏼

3y trước

Alhamdulillah amin

Saya..masih mengharap zuriat.. Moga Kita semua dpt merasa ada zuriat sendiri nanti ^_^

3y trước

Semoga sis dapat baby dlm masa terdekat amin

saya🙋..jom sama2 bjuang..jgn myerah kalah..🤗insyaAllah ada rezeki buat kita semua..

3y trước

Semoga sis dapat baby dlm masa terdekat amin

6tahun sy tggu akhirnya baru test tgok double line..doakan kandungan dan sy sihat

semoga sis dan suami dikurniakan zuriat secepatnya dalam keadaan sihat sempurna

Ya Allah...masa berlalu pantas...dah masuk 4 tahun...blm ada rezeki...🥺

Sayaaa. Semoga ada rezeki tahun kedua ni aamiin . Tolong doakan saya juga ye😢

3y trước

Aamiin..