40w now!

hari ni due septutnya tp masih blum ade tanda2 bby nk kuar.. yg ada hanya perut mngeras je.. ?

14 Các câu trả lời

Banyakkan berselawat & rajin² pulas puting susu(petua org lama)nak ikut boleh,xnak xpe...nak bg jalan cepat buka.Semoga dipermudahkan segala urusan sis & baby😊

Pantau jugak perut mengeras tu sis. Kalau 5min sekali tu tanda jugak tu. Kalau sikit2 je, sis boleh jalan itik ke, squat ke, banyak doa ye sis. Semoga dipermudahkan 😇

5y trước

kerap jugak baby mngeras sis sy mmg duk jalan2, squat usaha jugak smpai baby jmpe jalan

Byakkan bercakap dgn baby....Insyaallah...baby akan dgar luahan & permintaan kita..dkat2 nk b,salin...sya byak b,cakap dgn baby...:-)

Sy dah 40w7d..baby xmau kluar jgk.blm jumpa jln.2 hari lagi nk kena serah diri..takutnya rasa..doakan bby sy kluar cpt2 harini ya.

5y trước

sama la dengan sy.. dah 40w 7d.. bby masih xnk kluar.. takut pun makin berganda.. semoga dipermudahkan ya sis..

Banyakkan bersabar dan selawat.. Mohon kepada ALLAH semoga di permudahkan semuanya

5y trước

tq sis.. sy smpai mimpi dah brsalin mmg trlalu fikir sgt kot

40 week bkn doktor akan paksa utk bersalin sis...klau tkada tnda2 apa pun

Kalau kerap mengeras tu salah satu tanda lah tu sis ☺️

5y trước

tq sis

Berdoa,berckp dgn bby,dan bnykkan berjln...

Bnyak kn jln ...naik turun tangga

moga dipermudahkan urusan sis..