36 weeks (kena cirit birit)

hi mummies, saya 36 minggu kne cirit birit dri pgi td tpi msa pgi td msih fikir positif lg sbb mkn sambal nasi lemak tpi dia smpi ke mlm pulk perut memulas asyk nk popoo dh brp kli ulang alik tandas . ni tnda nk bersalin or cirit birit biasa ya mummies 😭

2 Các câu trả lời

Jika lebih 4 kali cirit birit berterusan 48 jam, jumpa doktor ya. Risiko dehidrasi pada puan dan kandungan. Minum air kosong secukupnya. Makan BRAT. Banana Rice Apple Toast

thank you 🤍