Keliru

Entah la. Kadang kadang rasa taknak bbh dlm kandungan ni. Kadang kadang syg sgt. Kenapa perasaan mcm ni ya? Mungkin sbb terasa suami masih kenangkan ex lama dia. Sy rasa kadang kadang mcm anak dlm perut ni bukan dasar cinta. Tapi sebab nafsu. Ye sy tempat lepaskan nafsu. Entah la. Sy taktahh perasaan suami sy. Mulut mungkin kata syg. Hati kita taktahu..

12 Các câu trả lời

Kenangan memang tak boleh nak lupa, tapi tuh semua kenangan. Jangan risau sis, selagi dia layan sis, bagi nafkah semua cukup tuh kira dia masih sayang kan sis. Dia kenang ex dia pun dia tak boleh buat apa. Sebab semua dia buat dengan sis. So berbahagia lah. Baby tuh ada boleh jadi yang terbaik untuk sis kelak. Positive tau. Muah. Sayang sis. Jaga diri jaga baby sudah cukup. Kalau rasa down sangat, tuh semua syaitan yang hasut supaya kita rasa macam tuh. Berbangga lah sebab awak dah sah jadi hak dia, dan dia hak awak. Tau take care.

4y trước

Terima kasih utk positif vibes sis. Alhamdulilah ade juga yang baik mcm sis. Bagi semangat..

Ini dugaan sis.. Banyakkn berdoa semoga suami berubah.. Doa seorng isteri cepat makbul sis... Jngn banyak berfikir sis.. Utamakn baby dlm perut.. Biar suami tu.. Sis buat xtau je.. Sis happy kn dri dn baby sis.. Lm2 nt dya tengok sis xlayan dya.. Nt dya yg cari sis minta maaf... Yg penting sis sabar dn utama kn baby yg dlm kandugan tu..

sabar yee sis. .kita sma situasi. .tp kita kena kuat demi baby ni. .apepon dia penguat kitaa.pasal bapak dia kita jangan babitkan dy walaupon kita rsa hadirnya dia bukan atas dasar cinta. taw sis. . sy pon kdang time mai tringat pangai suami too rsa nak mrah n kesall but sy pk sy ada kekuatan dengan adanya zuriat nii. .

Kalau tu baby first,tu saja cara utk ubah kehidupan sis dan husband..tuhan sebaik baik perancang,kita tdk tau baik ke buruk,tapi yakin lah tuhan tdk pernah membinasakan kehidupan manusia melainkan dari diri sendiri yg tidak pandai berfikir melakukan sesuatu.

Sabar ye sis.. Situasi kita sma la.. Skrg pun sya tngah lalui jga.. Tpi sya diam je.. Sya mmpu mnangis n than skit hati je.. 😔.. 1 je yg sya pkir ank yg ad dlm perut..😭 Sya kuat demi ank yg sya kndung.. 😭😭

Anak tu rezki.. ramai yg payah dpt bby.. sekurangnya sis ada zuriat.. bykkan baca surah yusuf.. masa masak nasi salawat 3 x dan baca fatihah dengan doa agar rumahtangga bahagia dan tiada gangguan... in syaa allah..

Mommy tenangkan diri dan fokus pada diri momy n baby dlu..insyaAllah baby akan mnjd pnyeri rumhtangga..momy xnk stress2..baby sygkn momy n daddy dy..ingt bby tu tanda cinta antara suami isteri..terus kuat ye momy

Mungkin dgn kelahiran anak tu nnt jd pengikat kasih syg sis dan suami.. InsyaAllah.. Bykkan berdoa agar hati suami sis berubah.. Kembali pd isteri dan anak dlm kandungan tu..

Mommy. .kalo pk suami buat hal. .mmg baby kn rsa teraniaya. .tp please mommy. .kuat okee. .demi baby. .😍💪. .ape2 shre la ye mommy. .take care mommy.

Sy doakan baby dlm kandungan akan jadi penyeri dan pembawa bahagia buat ibunya.