Hisap jari

Elokah bagi anak hisap jari? 2bulan lebih dok start hisap jari #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

biasa awak kalau dia hisap jari. itu maksudnya motor skill dia tengah berkembang. biar je dia hisap jari, itu cara dia nak tenangkan diri sendiri

bagus la tu. tu salah 1 perkembangan coordination antara otot tangan, mata & mulut.

Actually baby mummy tengah kembangkan skill dia tu. Jangan risau, baby elok je

biarkan je.. itu cara baby nak soothing..

biarkan je..x ada mslh apa lh

beli mainan teething die