Kena paksa bersalin

EDD 26/4.. 25/4 kena warded Sbb gdm on diet.. Ada apa2 tips tak nak cepat bukaan? 😢 #firstchild

2 Các câu trả lời

Betul buat mcm nadia ckp sy pun ada nampak di tiktok video tu siap record😅 n then masa dh ada rasa contraction klu awak x larat nk turun dr katil nk buat squad semua tu sbb terlampau sakit, awak mengereng je n teran je pelahan2 jgn push beria pula, ia utk supaya jln cepat buka. InshaAllah jika Allah izinkan xde luka. Moga kita semua dpermudahkan bersalin kelak, InshaAllah. Aamiinn. Pk yg baik2 doa yg baik2. Sy pun gdm on diet anak ke2 dlu n ngandung ank ke3 skg gdm juga sbb my father side mmg pembawa. Xboleh nk lari😅 Moga dpermudahkan urusan kita semua .. InshaAllah, aamiin..

2y trước

Bestnya kalau takde luka. Semoga dipermudahkan juga. Aminnnn

Saya ada tgok sorang akak ni share kat tiktok. Time contraction dtg tu sis bnykkan bergerak atau berjalan. Jgn baring atas katil. Buat senaman squad ke, rapat tukit kaki atau gelek2 punggung kat depan katil. Moga kita semua dipermudahkan segala urusan bersalin ye sis, saya plak due lpas raya🤲🏻❤️

2y trước

Ni baru masuk ward. Belum kena induce and rasa apa2 contraction. Terima kasih ya. Semoga selamat bersalin juga 🥰