due april 2020

Edd 16/04/2020 Bersalin 15/03/2020 35w4d.. Baby girl.. Assisted breech..bersalin normal,xsmpat operate. Baby da sminggu dalam nicu..doakan anak saya sihat dan kuat ..

due april 2020
88 Các câu trả lời

Alamak... due saya 20hb4... huhhhuuu.. hr ni dah mengah sgt2..

4y trước

Sy 21/4 debar rasa

Semoga cepat sihat dan kuat juga gembira bersama ibu nya amin

4y trước

Sma

Sama la macam anak saya..alhamdulillah dah 1 tahun 6 bulan..

4y trước

Alhamdulillah..selamat smuanya

Semoga baby shat dan selamat smua... Tahniah mama...

Tahniah atas kelahiran permata baru. Be strong ya babies :)

4y trước

Alhamdulillah...puteri setelah 4putera,,😍😍😍

Alhamdulillah.tahniah...semoga dipermudahkan segala urusan

4y trước

Amin..terimakasih

Comelnya... Semoga baby kuat... Dan cepat sihat...

semoga bby sis sihat dan kuat sentiasa.. sis pun kuat ya?

Moga baby cepat sihat dan dipermudahkan semuanya, aamiin

4y trước

Sama²..

Kenapa ya puan terbersalin awl.. Get well soon

4y trước

Baby mngeras.. Doktor cuba halang utk bsalin..sbb xckup bulan...4xcucuk..still xbjya..baby kluar jugak😂😂