due april 2020

Edd 16/04/2020 Bersalin 15/03/2020 35w4d.. Baby girl.. Assisted breech..bersalin normal,xsmpat operate. Baby da sminggu dalam nicu..doakan anak saya sihat dan kuat ..

due april 2020
88 Các câu trả lời

Smoga baby cpt sembuh..aminn!!!teringt kat baby saya juga edd 15/4/2020 tp bersalin 18/3/2020..sbb air ketuban meleleh...now baby kat wad..utk pantauan doktor,tp semlm saya g tgk kat wad da dok bwh lampu biru due tu jaundice...hrp2 esk blh discharge la...😭😭😭

4y trước

Smg bby sis cepat sihat

semuga cepat sembuh baby ye sihat ibu and baby dlu saya pun brece nak cezar tak sempat pasal dah nampak buntut baby allhamdulillah 1hari dalam nicu baby esok ya ok

Kuasa Allah 😍 Tahniah sis. Selamat berpantang. Comel sangat baby. Semoga sihat walafiat keduanya. Aaamiinn. 💜

4y trước

Amin..terima kasih...😍😍😍

Semoga bby awk cepat sembuh ye.. Dan di permudahkan segala urusan awk sekeluarga... Aminn.

so cute..semoga cepat sihat dear.mummy rajinkan bercakap dgn baby tau..emotional support.

Semoga baby cepat keluar nicu. Stay strong mummy. Inshaallah kheir semuanya 💪🌹

Tahniah puan..semoga dipermudahkan Segala urusan..moga juga baby cepat sembuh..

4y trước

Terima kasih...

Smoga baby kuat n semoga shat.... Dn permudahkn sgla urusan... Aamiinnn

Mg bby sht dan cpt dschrge..aamiin...dan d pmudahkn segalanya..Allahuma aamiin

4y trước

Amin ya allah

Alhamdulillah.. Tahniah, sis.. Moge baby baik2 aje.. Comelnye awakkk...😘

4y trước

Alhamdulillah..terima kasih